Hittegodscentralen

Købsbetingelser

Frasigelse af fortrydelsesret jf. købelovens bestemmelser

Når du anvender hittegodscentralen.dk køber du en service med tilhørende oplysninger, der ikke kan returneres.

Du accepterer i den forbindelse, at du efter den danske forbrugeraftalelov, § 18, stk. 2, nr. 13 giver afkald på retten til at fortryde indgåelse af købet.

Hittegodscentralen.dk har intet ansvar for tabte eller forsvundne tig.

Når du du acceptererkøbsbetingelserne, accepterer du samtidig at blive kontaktet i forbindelse med ændringer i indhold og betingelser, derunder information og tilbud på produkter tilknyttet Greydot.dk, Ejendelsregisteret.dk og Hittegodscentralen.dk

Abonnementsbetingelser

Ved køb af abonnement trækkes abonnementsbeløbet automatisk månedligt 2 dage før udløbet af igangværende abonnementsperiode. Du får løbende tilsendt en kvittering for fornyelse af abonnementet. Endvidere kan I på "Mit abonnement" se en oversigt over foretagne betalinger med mulighed for at downloade en faktura i pdf-format

Udløb/skift af kort

Udløber jeres kort eller ønsker I at skifte kort, kan I på "Mit abonnement" tilmelde jer med et nyt kortnummer.

Anvendelse af abonnementet

Medlemmer af den organisation/firma, der har oprette abonnementet kan frit benytte hittegodscentralen.dk.

Opsigelse

I kan til enhver tid opsige jeres abonnement på "Mit Abonnement". Opsigelsen har virkning ved udgangsen af indeværende abonnementsperiode.

Opbevaring af data

Abonnementsoplysninger om tidligere og nuværende abonnenter opbevares og behandles fortroligt til evt. senere brug i overensstemmelse med lovgivningen. Vi gemmer ikke kortdata i vores systemer.